15 november LoRa bijeenkomst

15 november is er weer een bijeenkomst over LoRa in Apeldoorn. Remko Welling zal deze avond ingaan op de security van LoRaWan. Remko heeft dat voor zijn afstudeeropdracht tot in detail de LoRaWAN standaard nageplozen. Hij vertelt wat zijn bevindingen zijn en hoe we zelf deze veiligheid maximaal kunnen bereiken in onze projecten. Dat belooft interessant te worden. Misschien hebben we nog een 2de spreker voor deze avond.

Vuurwerk

Nu we in Apeldoorn steeds meer dekking krijgen willen we natuurlijk ook weer eens wat bouwen. Binnen de groep wordt hier regelmatig over gesproken (https://ttn-apeldoorn.slack.com). Het idee is om voor het einde van het jaar overal in de stad FIJNSTOF te meten. We willen eens kijken wat de invloed van vuurwerk is op verschillende plekken. Lekkere uitdaging want zoveel tijd hebben we niet – dus meld nú je aan dat je die ook gaat bouwen.

Vooraf eten

Zoals gebruikelijk eten we vooraf om 18:30 gezamenlijk (meeting begint om 19:30). Mocht je willen aanschuiven om een hapje mee te eten, laat het ons even weten (i.v.m. reservering). Een maaltijd plus drankjes voor €15,- p.p. in het ‘Heerlijk Lokaal” .

Meld je hier aan voor de meetup: https://www.meetup.com/LoRa-Network-in-Apeldoorn-Growing-Meetup/events/244447040/ en tot de 15de!

Woensdag 15 november 2017 van 19:30 tot 22:30 bij Tot2021 Molenstraat-Centrum 1, Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *