Vuurwerk fijnstof meten

Op 13 december is er weer een meetup waarbij we fijnstof sensoren gaan bouwen. Wil je ook komen geef je dan snel hier op: https://www.meetup.com/LoRa-Network-in-Apeldoorn-Growing-Meetup/events/245048688/

De data van alle fijnstof sensoren wordt verzameld op deze website en is via de interactieve kaart te bekijken.

Nu we volledige dekking in Apeldoorn is het tijd om weer eens apps te bouwen en toepassingen te verzinnen. Dus we gaan vanavond bouwen!

Rond oud en nieuw wordt er veel vuurwerk de lucht in geschoten. Onze bedoeling is om een LoRa device te bouwen die fijnstof gaat meten. Alle metingen worden verzameld en op een dashboard gezet.

Je kunt op deze avond zelf bouwen en coderen (Aanmelden is wel nodig ivm bestellen materiaal) of, als je interesse hebt, kan je komen kijken en meedenken. Gewoon binnenlopen.

Op dit moment is er al volop discussie als voorbereiding op de bouwavond op Slack. Stuur even een reactie zodat we je een uitnodiging kunnen sturen.

Zoals gebruikelijk eten we vooraf om 18:30 gezamenlijk (bouwen begint zo rond 19:30). Mocht je willen aanschuiven om een hapje mee te eten, laat het ons even weten (i.v.m. reservering). Een maaltijd plus drankjes voor €15,- p.p. in de ontmoetingsruimte “Hanging Around” (1e etage). Deze keer verzorgt Millies Indische Keuken een vers Indisch gerecht (https://milliesindischekeuken.nl – geen grootschalige rijsttafel gezien de tijd/budget). Via de hoofdingang ‘Tot2021’, dan rechts de trap op vervolgens tegenover Millies Indische keuken.

Tot de 13de!

 

 

1 gedachte over “Vuurwerk fijnstof meten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *