4 September IoT Meet-up

Op 4 september is er weer een LoRa/IoT meet-up in Apeldoorn. We gaan het hebben over ons Ambasat-1 avontuur waarbij we 2 satellietjes de ruimte in gaan schieten in een baan om de aarde. Daarnaast hebben we een presentatie over het hittestress project van de Gemeente Apeldoorn waarbij we met een aantal sensoren de temperatuur, luchtvochtigheid en fijnstof in de marktstraat en de beekstraat gaan meten.

Het blijft niet alleen bij kletsen maar we gaan ook lekker solderen. De sensoren voor het hittestress project gaan we mee beginnen. We maken gebruik van de Meet Je Stad nodes uit Amersfoort. Deze gaan we in elkaar zetten.

Heb je ook interesse in een van de onderwerpen? Heb je zin om te solderen? Weet je nog niet hoe je moet solderen maar wil je het graag leren? Hou je van koffie? Of heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan snel aan:

Hittestress, bouwavond deel 1 en status Ambasat

Wednesday, Sep 4, 2019, 7:30 PM

Ondernemershuis Apeldoorn
Vlijtseweg 144 Apeldoorn, al

4 LoRapeldoorners Attending

Details Hittestress is deze zomer een actueel onderwerp. De eerste avond na de zomervakantie op 4 september gaan we uitgebreid op dit onderwerp in en beginnen we met de bouw van de eerste hittestress sensoren. Veder geven we een update over het satelliet project Ambasat1. # Hittestress toelichting Theo Straatsma (adviseur openbare ruimte gemeente A…

Check out this Meetup →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *